Welkom op het blog van The Scrapbook Company

In onze webwinkel vindt u alles op het gebied van Scrapbook en kaarten maken.
Bestellingen boven de 35 euro worden gratis bezorgd in Nederland.

Bezoekt u ook eens onze winkel in Bergschenhoek. Kijk voor openingstijden op de website!


maandag 22 november 2010

Blog vraagje....

Lieve blog lezers,

We hebben ondertussen alweer meer dan 100 volgers en daar zijn we vreselijk blij mee....Dat betekent dat jullie geïnteresseerd in ons zijn en graag op de hoogte worden gehouden van de nieuwtjes in de winkel en natuurlijk kunnen genieten van de werkjes van de DT leden. Nu heb ik een vraagje aan jullie.....Er wordt maar heel weinig gereageerd op het werk dat hier geplaatst wordt en ik vraag me af waar dat aan ligt...Ik hoop dus dat jullie mij aan kunnen geven waarom er zo weinig reacties komen. Vind je de Layouts niet goed? Zie je liever meer werkbeschrijvingen? Meer nieuwe artikelen vanuit de winkel? Ben je blogmoe? Met andere woorden, ik wil heel graag weten waar het aan ligt dat we amper reacties krijgen.....Misschien vind je het een rare vraag maar op deze manier kunnen we beter inspelen op jullie wensen en wordt er misschien in de toekomst meer gereageerd op de geplaatste artikelen. Je mag je reactie gewoon hier onder plaatsen....en ik hoop natuurlijk op heel veel reacties:))

Alvast bedankt,

Sandra

7 opmerkingen:

 1. ik denk dat veel mensen wel kijken, maar niet altijd reageren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad wat mn voorganster al zegt, velen kijken wel maar reageren (niet altijd) .. Ik ben daar zelf ook schuld aan. Het neemt tijd in en in die tijd heb je weer 3 andere blogs bekeken hahaha... Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jullie werkjes niet mooi zijn want anders zou je niet zoveel volgers hebben :)

  oww en dan merk ik ook nog dat er een woordverificatie aanstaat waar heel veel bloggers al meteen afhaken als ze dat moeten gaan doen..

  Groetjes Marianna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik sluit me aan bij het vorige commentar van de dame. Als je veel blogs volgt heb je er al een dagtaak aan om de nieuwe posts alleen maar te bekijken laat staan op alles te reageren. Woordverificatie vind ik ook vervelend en de werkjes vind ik echt wel heel mooi!
  Wat mij betreft gewoon doorgaan!

  groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sandra, Ik bekijk met veel plezier jullie blog, samen met nog een stuk of 50 andere blogs. Ik red het dus helaas niet om overal een berichtje achter te laten, maar ik geniet wel enorm van alle werken die voorbij komen.

  groetjes renske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ligt inderdaad echt niet aan de projecten die hier te zien zijn, die zijn geweldig maar het zal meer een beetje te maken hebben met "blog-moeheid", tenminste, wat mij betreft. Niet leuk aangezien ik het zelf ook leuk vind om reacties op mijn posts te krijgen en datzelfde geldt uiteraard voor iedereen die een blogheeft...Iets voor mij om aan te werken dus!
  Groetjes, Wendy.
  PS al een beetje bijgekomen van de Kreadoe?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mijn man is net terug van een lang ziekenhuisbedligging en ziek er voor en nog ziek
  ik volg meer dan 300 blogs en maak elke keer een paar bezoekjes bij iedereen, het kan dan even duren voor ik hier weer terecht kom
  jullie creaties zijn geweldig mooi
  en woord verificatie is niet mijn favoriete ding
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb jullie blog net ontdekt.......eerste tip: zet de woordverificatie uit, dat is veel prettiger voor je volgers.

  Groeten Anette

  BeantwoordenVerwijderen