Welkom op het blog van The Scrapbook Company

In onze webwinkel vindt u alles op het gebied van Scrapbook en kaarten maken.
Bestellingen boven de 35 euro worden gratis bezorgd in Nederland.

Bezoekt u ook eens onze winkel in Bergschenhoek. Kijk voor openingstijden op de website!


dinsdag 28 september 2010

We zijn open!

Na heel hard werken was het afgelopen weekend dan eindelijk zover, The Scrapbook Company opende haar deuren. Ik was van te voren heel zenuwachtig of er ├╝berhaupt mensen zouden komen.....ergens was ik er toch bang voor dat ik het hele weekend alleen zou zitten met alle hapjes en drankjes....
Maar al een kwartier voor openingstijd stond de 1e klant zaterdag al voor de deur...en op dat moment viel de grootste spanning van mijn schouders. Zaterdag werd een hele leuke, drukke dag met veel bekende en nieuwe gezichten. Zondag begon wat rustiger maar ook toen werd het wat drukker. Het liefst had ik met iedereen wel even willen praten maar helaas is dat er soms gewoon bij ingeschoten. Ik ben zelfs vergeten om veel foto's te maken, ik had er gewoon geen tijd voor....

Namens deze weg wil ik in ieder geval iedereen bedanken die afgelopen weekend langs is geweest....Dank jullie wel, jullie hebben er voor mij een onvergetelijk en super weekend van gemaakt!


De winkel is dus vanaf nu iedere woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur open. Mocht je tijdens deze openingstijden zin hebben om te komen croppen, dan ben je ook meer dan welkom. De koffie staat klaar!

De agenda voor workshops en crops zal binnenkort ook bekend zijn. Daar horen jullie dus snel meer van.

Liefs en tot in de (web)winkel,

Sandra

6 opmerkingen:

 1. en je hebt een super winkel San!! Heel knus, mooie keuze, en daarbij een hele warme eigenaresse!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er super uit meis
  gefeliciteerd met de opening
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sandra heel veel succes met je winkel dat gaat vast goed komen zag er allemaal heel goed uit .Fijn dat het weekend een goede start was ...de eerste gulden...o die hebben we niet meer ,maar je begrijpt wat ik bedoel.Zondag was het heel gezellig druk..toppie.
  groetjes,lean

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh... jij bent erg... Ik sta er nog vaker op dan ik dacht.... grrrr..... (lol)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk zeg!! Tja die eerste bezoeker was wel een beetje te vroeg, maar goed het was wel super leuk!! Je hebt een mooie winkel, dus volgens mij moet het allemaal helemaal goed komen. Dus geen zenuwen meer hoor. En nog dank je wel voor zo'n leuke verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ontdek net je winkel die redelijk in mijn buurt lig. Ik kom zeker is neuzen. het ziet er goed uit. erg laat , maar succes met je winkel.

  groetjes eline zegers

  BeantwoordenVerwijderen