Welkom op het blog van The Scrapbook Company

In onze webwinkel vindt u alles op het gebied van Scrapbook en kaarten maken.
Bestellingen boven de 35 euro worden gratis bezorgd in Nederland.

Bezoekt u ook eens onze winkel in Bergschenhoek. Kijk voor openingstijden op de website!


woensdag 20 april 2011

Kaisercraft Bubblegum en Bo Bunny Timepiece

Ook ik kreeg van Sandra een pakket om mee aan de slag te gaan. Van Kaisercraft de Bubblegum en van Bo Bunny de prachtige lijn Timepiece.


Eerlijk is eerlijk, bij Bubblegum had ik mijn twijfels of ik er wat mee kon. Maar ben er niet geheel ontevreden over, voor een vintage scrapper is fel gekleurd papier best een uitdaging na lange tijd. Het zijn beide titelloze layouts. Soms is een titel niet echt nodig vind ik, zo kun je de foto's laten spreken. De bovenste is heel girly achtig met veel roze en glitters en een Maya Road dresslady van chipboard, en bij de andere layout heb ik geprobeerd het groene en landelijke gevoel weer te geven bij de foto's die wij onlangs hebben gemaakt tijdens een gezinsuitje in Vaassen bij Kasteel Cannenburgh.

Deze layout is gemaakt met de Bo Bunny Timepiece lijn. Een layout van mijn 2 mannen dit maal. Alle materialen die gebruikt zijn op deze 3 layouts zijn uiteraard te koop bij The Scrapbook Company, op een paar embellishments na [de vlinder, de klok en de franse lelie].

1 opmerking:

  1. Eindelijk even tijd om ze eens rustig te bekijken....Ik vind ze alle drie geweldig en totaal verschillend van elkaar....maar geloof het of niet, vind vooral de middelste met de felle kleuren...SUPER! :)) Liefs, San

    BeantwoordenVerwijderen