Welkom op het blog van The Scrapbook Company

In onze webwinkel vindt u alles op het gebied van Scrapbook en kaarten maken.
Bestellingen boven de 35 euro worden gratis bezorgd in Nederland.

Bezoekt u ook eens onze winkel in Bergschenhoek. Kijk voor openingstijden op de website!


dinsdag 9 februari 2010

Het eerste berichtje.....

Spannend hoor, het eerste berichtje op dit nieuwe blog van The Scrapbook Company. Het voelt als de geboorte van een baby en het bekend maken van de naam....en dan maar hopen dat iedereen de naam net zo leuk vindt als ik.

Achter de schermen wordt er keihard gewerkt om alles gereed te maken voor "de opening". Het ligt nog steeds in de bedoeling om 1 maart van start te gaan met de winkel. Helaas zal het assortiment dan bij lange na nog niet compleet zijn, maar we hopen dat de spulletjes uit Amerika toch langzaam binnen gaan komen. Ik kan niet wachten.....

Dit eerste berichtje is niet zomaar een berichtje.....Eindelijk gaan we bekend maken wie er in ons gloednieuwe designteam gaan komen. Volgens mij hebben we een super enthousiast en creatief team en kunnen jullie geweldige projecten van ze gaan verwachten....

En hier komen de namen:

- Raffaela Perego
- Angelique van de Laar
- Ria Siegelaer
- Maaike Demaret

We hebben enorm veel inzendingen gekregen en de keuze was dan ook niet makkelijk. We hebben ernaar gestreefd een gevarieerd team samen te stellen met verschillende stijlen, van vintage tot strak.

Alle overige dames wil ik enorm bedanken en zij krijgen allemaal een korting van 20% op de eerste bestelling.

En dat was het dan even voor nu, maar ik blijf jullie via deze weg op de hoogte houden van alle nieuwtjes en vorderingen van de winkel. Wil je niets missen wordt dan meteen volger van het blog van The Scrapbook Company en reacties achterlaten mag natuurlijk ook altijd!

Sandra

8 opmerkingen:

 1. Helemaal super! En een gave naam hoor... Dekt de lading!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke naam heb je bedacht.heel veel succes met je winkeltje.En de dames die het geworden zijn van het dt gefeliciteerd en veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het beslist een eer om aan de wieg van een gloednieuwe winkel te staan, dank je wel Sandra voor deze geweldige kans! Jij van harte gefeliciteerd met je winkel!
  Samen met jouw, Maaike, Raf en Angelique wordt het vast super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He San, leuker nieuws had ik gisteren niet kunnen ontvangen. Ook ik vind het een eer om aan de wieg te staan van een splinternieuwe winkel. Ik enorme zin om met dit team aan de slag te gaan en samen gaan we er wat moois van maken. Jij gefeliciteerd met de winkel en de andere dames ook van harte met het DT!

  liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey san......meid t is je uiteindelijk toch maar mooi gelukt he!! je droom word werkelijkheid ....vind t erg leuk om je een handje te helpen en heb er zin in om mooie dingen voor je te maken!! xxx raffa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee, leuk een nieuwe webwinkel. Hopelijk ben je goed geslaagd in Amerika en ik wil jou en je team heel veel succes en plezier wensen met deze onderneming. Groetjes, Wendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wil je langs deze weg even heel veel succes wensen met je nieuwe webwinkel....je hebt een prachtig DT-team, dus daar aan zal het niet liggen.

  Dus ik kan niet wachten......kijk er naar uit.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen