Welkom op het blog van The Scrapbook Company

In onze webwinkel vindt u alles op het gebied van Scrapbook en kaarten maken.
Bestellingen boven de 35 euro worden gratis bezorgd in Nederland.

Bezoekt u ook eens onze winkel in Bergschenhoek. Kijk voor openingstijden op de website!


vrijdag 25 februari 2011

Magnolia!!!!!

Joepie, daar zijn ze dan....de allernieuwste Tilda stempels uit de "Butterfly Collection" van Magnolia....en wat zijn ze weer leuk! We hebben nu ook papier van Magnolia in de collectie op genomen dus ook aan die grote vraag hebben we nu voldaan!


donderdag 17 februari 2011

For the Record, Paper Loft

Van Sandra kreeg ik dit prachtige papier om nog mee te werken. Vorig jaar heb ik bij Douglas een foto shoot gehad, en ook foto's in sepia laten afdrukken. Uiterst geschikt dus voor dit papier. Omdat ik nog heel veel over had, heb ik er zelfs 3 kaartjes mee gemaakt, en nu ben ik niet zo van de kaarten maar deze vind ik toch best gelukt!
Alle materialen zijn uiteraard te verkrijgen bij The Scrapbook Company!
Gebruikt:
Paper Loft, For the Record
hydrangeas, lint, parelbrads, corners, stickers, brads met de franse lelie, zva swirls.





zaterdag 12 februari 2011

Beterschaps kaartje

Dit kaartje is weer gemaakt met het prachtige papier van Making Memories "Je T'Adore". Het kaartje is een soort boekje, met aan de binnenkant een doosje zakdoekjes voor de zieke!





Gebruikte materialen:
design papier van Making Memories
cardstock
kant uit de winkel
metalen hoekcorners
blaadjes gemaakt met de Mc Gill pons
Prima roosjes
Stickels Diamond
Distress inkt om het afdrukje mee te kleuren ...
Al deze materialen zijn bij The Scrapbook Company te koop.....
Liefs , Raffa

dinsdag 8 februari 2011

Winter CHA 2011

Ik heb een geweldige reis gehad naar de winter CHA in Los Angeles. Heel veel mooie nieuwe lijnen gezien, geweldige embellishments, super stempels en veel en veel meer....Natuurlijk heb ik heel veel nieuwe lijnen ingekocht die binnenkort gaan binnen druppelen...De 1e zending verwacht ik volgende week al, dus houd de webwinkel goed in de gaten!

De trend van Vintage blijft absoluut het komende jaar. Weliswaar zijn de kleuren niet meer zo flets, maar wat feller. Hadden we vorig jaar vooral veel vogelhuisjes en vlinders, dit jaar zal je heel veel "paspoppen" gaan zien. Paspoppen zijn de absolute must-have voor 2011!


De stand van Maya Road was om te smullen. Ik was vooral meteen verliefd op deze mooie albums....


Kaisercraft komt met deze prachtige lijn "Chanteuse"


Tim Holtz blijft verrassen...Mooie embellishments, prachtig papier en vooral het kreukel papier "Kraft Glassine" is geweldig en op zoveel manieren toepasbaar.





Liefs, Sandra

dinsdag 1 februari 2011

Nog eentje dan....


En bij deze dan het laatste lootje van mij met het papier van Sei. Op de foto staat mijn kersverse achterneefje.... En dit papier past er super bij vind ik zelf. Aan jullie de taak om te bepalen of jullie dat ook vinden ;-)
Zie voor de gebruikte materialen het trouw-lootje hieronder. Aangevuld met wat touw, stickles en een edge distresser....

Groetjes Maaike