Welkom op het blog van The Scrapbook Company

In onze webwinkel vindt u alles op het gebied van Scrapbook en kaarten maken.
Bestellingen boven de 35 euro worden gratis bezorgd in Nederland.

Bezoekt u ook eens onze winkel in Bergschenhoek. Kijk voor openingstijden op de website!


zondag 30 januari 2011

Met liefde gemaakt...






Of ik ook een paar kaartjes wilde maken. Tuurlijk. Waarom niet? Dit is het resultaat. Het papier van Sei is gewoon heel erg geschikt voor Valentijnskaartjes. Of gewoon een lief kaartje of een kaartje voor je geliefde. Of voor een vriendinnetje. Of......

Gebruikte materialen:
* Colorcore Cardstock
* Dessinpapier Sei
* Lint
* Scrappersflos
* Martha Stewart Pons
* Klein bloemenponsje
* Headpins
* Prima Flowers
* American Crafts Brads
* Bling Swirl

Groetjes Maaike

woensdag 26 januari 2011

Love and Marriage




Of ik niet boos wilde worden, omdat ik dit papier kreeg... Nou, waarom zou ik? Hartstikke leuk en veelzijdig papier, dit papier van SEI! Dus bij deze alvast een layout. Er volgt nog meer, maar dan kunnen jullie dit alvast op je in laten werken. Vinden jullie het ook geen leuk papier?

Ik heb dus gebruikt:
* Colorcore cardstock
* Dessinpapier Sei With All My Heart
* Kaisercraft Woodflourishes
* Kaisercraft Rubons
* Die Cuts K&Company
* Bloemen
* American Crafts glitterbrads
* Paperglaze
* 3D tape (2 diktes)
* Distress inkt

Groetjes Maaike

maandag 24 januari 2011

Hanger .....

Ik heb een hanger gemaakt met het geweldige papier van Making Memories Je T'Adore .....Door zijn zoete lieve uitstraling is het papier ook erg geschikt om Home Decorations mee te maken.....Deze hanger gaat naar de winkel waar hij vast bij Sandra een mooi plekje krijgt!








Ik ben begonnen met een stuk van een oude doos ....Die heb ik met Distress Crackle Paint bewerkt rond de randen en dat weer oud gemaakt met Distress inkt Vintage Photo.
Op het stuk karton heb ik engelen vleugels geplakt, die ik met kerst bij Xenos heb gekocht .....
Daarop ben ik met oud boek-papier en het design papier het geheel gaan opwerken .....Kaneel stokjes, lint, bloemen en hedera blaadjes maken het geheel af....Het schattige metalen ornamentje is van K & Company en ook in de winkel te vinden ......

Leuk dat je weer even bent komen kijken ......
liefs Raffa

zondag 23 januari 2011

Making Memories en Popcorn the Bear!!

Met het schattige papier van Making Memories Je T'adore heb ik wat kaartjes gemaakt .....Deze lijn is door zijn romantische uitstraling en kleine printjes daar dan ook uitermate geschikt voor .....Ik vind deze lijn zo schattig dat ik hem nog eens ga aanschaffen .....
De stempels die ik gebruikt heb zijn van Popcorn The Bear ......Zijn het geen schatjes? En natuurlijk zijn deze super schattige stempels bij The Scrapbook Company te koop!!







GEBRUIKTE MATERIALEN .....

Cardstock
Making memories design papier
Ek succes pons
Martha Steward pons
Labels van K&Company
Nestabilitie
Kantjes
Blaadjes pons MC Gill
Distress inkt
Stempels van Popcorn the Bear

Alle genoemde materialen zijn in de winkel te koop!!

Ik heb nog papier over en ben bezig met een leuk project .....dus ga gauw weer verder zodat ik het snel aan jullie kan laten zien!!
liefs ,
Raffa

woensdag 19 januari 2011

Its a girl

Het schattige papier van Tilda is uitermate geschikt om leuke baby kadootjes mee te maken! In het doosje past net een klein kadootje iets van een rompertje ofzo ....met een bijpassend kaartje is het helemaal af !!








Ook hier heb ik weer de geweldige blaadjes pons van MC GILL bij gebruikt ....
Liefs ,
Raffa

dinsdag 4 januari 2011

Uitverkoop!

Zaterdag 8 Januari 2011 van 10.00-16.00

We moeten hoognodig ruimte gaan maken voor alle geweldige lijnen die we in het nieuwe jaar weer verwachten. Vandaar dat er op zaterdag 8 januari een grote uitverkoop in de winkel zal zijn, waar je op heel veel lijnen papier, embellishments en accessoires korting krijgt tot wel 50%. En zoals je van ons gewend bent, staat de koffie natuurlijk ook deze dag voor je klaar.

------------------------------------------------------------------------------------
We hebben de kerst nog maar net gehad en de nieuwe voorjaarslijnen en Valentijnslijnen komen alweer binnen.

Ken je hem nog? Peter Rabbit???? In de lijn "Once Upon a Springtime" van Graphic 45 komt hij weer gezellig voorbij.....Ik was jaren geleden echt weg van dit hele lieve konijntje van Beatrix Potter en nu verschijnt hij opeens op het papier van Graphic 45. Ik hoef jullie dus niet uit te leggen dat ik zelf helemaal weg ben van deze lijn. Alhoewel hij misschien niet precies hetzelfde is, lijkt hij er wel heel erg veel op......




Voor de lieve kaartjes van Valentijn of voor gewoon een liefdevolle Layout hebben we het nieuwe papier van S.E.I....de hartstocht straalt gewoon van het papier af. Romantiek ten top!




Hopelijk tot in de (web)winkel!

Lieve scrapgroetjes,

Sandra